DES (D) A1 – ODO A2

Door Lotte

Hallo allemaal,
Toen we gisterochtend naar DES vertrokken, was het haast nog donker. Maar ook al was het erg vroeg, we hadden er zin in! We hadden lang de tijd om ons goed voortebereiden op de wedstrijd. DES stond ongeveer gelijk met ons op de ranglijst, dus we wisten dat het niet makkelijk zou worden.

De eerste aanval bestond uit Judith, Nikki, Bart en Sipke en de verdediging uit Claire, Laura, Arjen en Koen. Al snel kwamen we 1-0 achter, maar dat maakte we gelukkig weer goed door een benutte strafworp. We kregen daarna nog één doorloop om ons oren, maar gelukkig scoorden we er zelf meer, en gingen we met een 4-3 voorsprong de rust in. Deze pot konden wij winnen!
De 2e helft begonnen we wat minder. We kregen er 2 tegen en zo stonden we opeens weer achter. Toen kwam een kwartier voor tijd Rick zijn rentree en dat beloonde hij meteen met een doelpunt (5-5). Daarna vond er nog een wissel plaats, Lotte kwam erin voor Laura. Gelukkig wisten wij nog 2 x te scoren en gaven we dat niet meer weg. We hebben er hard voor geknokt, maar de 2 punten zijn binnen!  Nathan bedankt voor het reserve zitten. Volgende week moeten we thuis tegen de koploper Avanti. Dit beloofd een leuke wedstrijd te worden! We gaan er weer als team alles aan doen om de punten in Maasland te houden.