Valto A2 – ODO A2   6-8

Door Nikki

Hallo iedereen,

 

Afgelopen zaterdag moesten we tegen Valto A2. We moesten al vroeg vertrekken vanuit maasland en om 11 uur begon de wedstrijd. Anton was er gelukkig weer bij na een aantal weken afwezig te zijn! We begonnen de wedstrijd met de opstellingen , in de aanval : Sipke Bart Judith S & Nikki, in de verdediging : Arjen Koen Lotte D & Celine. De 1e aanval begon scherp en al gauw kwamen we op een voorsprong.

Daarna werd het 1-1, 1-2, 2-2.  De verdediging hielt het keurig, alleen in de aanval was wat gehaast daardoor werden we moe en moesten we rustiger gaan spelen, maar van het snelle spel naar rustig en dan nog acties maken was voor ons wat lastig ! We kwamen 3-2 achter. 

—-Rust—-

Na een positief praatje, en er duidelijk werd uitgelegd door onze coaches Anton en Jp wat er moest veranderen gingen we het veld op. Helaas werd het toen 4-2 ! De druk om te scoren was erg hoog! Daarna kregen we een Strafworp mee , dit was erg gunstig! 4-3. Met een mooie aanval werd het 4-4 we kwamen weer terug in de wedstrijd! Toen begon de scheidsrechter mee te doen en kregen we weer een strafworp mee ! We stonden toen 4-5 voor. Maar het was nog niet afgelopen de tegenstander kreeg ook een strafworp mee en wij dus tegen…5-5 ! De spanning steeg, we moesten wel winnen want tja verliezen tegen Valto dat wil niemand.  Het vak van Arjen zette een mooie aanval op en zo kwamen we weer op een voorsprong 5-6. 6-6 6-7… Elke keer een punt verschil dit maakt het wel heel spannend.  Uiteindelijk scoorde wij de 6-8 ! En hiermee eindigde de wedstrijd! In de tweede helft hebben wij laten zien dat we niet wilde verliezen, koppies omhoog en vertrouwen hebben!

Het was een leuke pot , volgende week weer zo een.

Ik heb er zin in!

 

Groetjes Nikki