ODO 2 – ONDO (G) 2   12-11

Door Jeroen

Deze week stond ONDO 2 op de planning. Na een niet al te beste week wat betreft het weer was het vandaag erg mooi weer. Met een mooi zonnetje en een graadje of 39 was het mooi korfbalweer. Van de drie gespeelde wedstrijden hadden we er twee verloren dus het zou fijn zijn als we deze week weer wisten te winnen.

Na een goede warming-up begonnen we scherp aan de wedstrijd en dit leverde al snel een eerste doelpunt op. We waren goed geconcentreerd en het lukte ONDO ook pas hun eerste doelpunt te scoren nadat wij er vier in hadden liggen. Het laatste kwartier van de eerste helft lukte het ons niet om er meer dan één te scoren en ONDO wist er nog twee in te leggen. De ruststand was dus 5-3. Na de rust kwam ONDO beter uit de kleedkamer als ODO want in 10 minuten hadden zij hun twee punten achterstand weten om te zetten in een voorsprong van twee punten. De stand was 5-7. Daarna ging het kwa scoren gelijk op. Zij scoorden er één, daarna wij weer één en anders om. Totdat wij bij een stand van 9-11 twee keer wisten te scoren en het zeven minuten voor tijd gelijk stond. Judith Goedendorp kwam er nog in en via een mooi afstandschot wist zij de 12e scoren voor ODO. Met nog een paar minuten te spelen was het zaak om de voorsprong niet meer uit handen te geven. En inderdaad, nadat de scheidsrechter af floot, stond er nog steeds 12-11 op het scorebord.

Volgende week spelen we tegen DES 2. Van de week weer hard trainen om ook die punten binnen te slepen.