ODO D1 – ONDO (G) D3   8-2

Door Sanne

Ha toppers van ODO D1,
Na een rommelige week qua trainingen, stond er zaterdag wel gewoon een wedstrijd op het programma. Aan ons de taak om jullie daar voor de wedstrijd dus even goed op voor te bereiden. De wedstrijd van vorige week stond nog vers in ons geheugen. Jullie speelden goed, maar er zijn uiteraard altijd verbeterpunten. Zo waren de passing en het rondspelen een van de aandachtspunten. Na alles nog even kort herhaald te hebben, begon de wedstrijd. Ondo stond op scherp en begon direct met een 1-0 voorsprong. Gelukkig waren jullie ook bij de les en scoorde Sam al snel de 1-1 met een prachtige doorloop. Jullie waren weer lekker fel op de bal, waardoor Ondo weinig kans kreeg om aan te vallen. Het rondspelen ging goed en zo creëerde jullie veel kansen. Marieke scoorde de 2-1 met een mooi omdraaiballetje onder de korf en Gysa de 3-1 door een schotje achter de korf. Net voor rust kwam Thijs nog even met een hele mooie actie, door in de breedte vrij te lopen en de bal er gewoon mooi in te schieten. In de rust hebben we met elkaar afgesproken om nog een stapje harder te lopen en niet mee te gaan in het slaapverwekkende spel wat Ondo liet zien. Jullie gingen gewoon door met scoren. De 5-1 werd gescoord door Marieke, Liza schoot de 6-1 binnen en Gysa maakte de 7-1. Allemaal stuk voor stuk mooie doelpunten. Net voor het einde kregen we nog een stafworp mee, die Liza er gewoon even ingooide. Aan het eind was de concentratie een beetje op en wist Ondo toch nog 1x te scoren. Een mooie eindstand 8-2 na een goede wedstrijd. Van de week gaan we gewoon weer 2x hard trainen om volgende week een nog beter spel te laten zien. Dan spelen we namelijk weer tegen Ondo.