ODO E1 – ONDO (G) E2   3-3

Door Maaike en Sanne

KAMPIOENEN!
Wauw wat was het gaaf hé zaterdag. Zitten jullie ook nog na te genieten? Nou wij wel hoor. We zijn apetrots op jullie! Na vele mooie wedstrijden dit seizoen was daar zaterdag dan toch echt die allerbelangrijkste wedstrijd. De nummer 2, ondo e2, kwam bij ons op bezoek. Ze hadden 1 puntje minder dan wij, waardoor wij genoeg hadden aan een gelijkspel en zij moesten winnen om het kampioenschap binnen te halen. Tijdens de uitwedstrijd speelden we 1-1 dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden. De eerste helft ging helaas niet zoals we gehoopt hadden. Jullie waren een beetje afwachtend en niet fel genoeg. Ondo kon te makkelijk rondspelen en rustig zoeken naar een goede kans. Aanvallend kregen wij wel een aantal mooie kansen, maar hij wilde er nog niet in. Kwam dit door de zenuwen? We stonden dus 2-0 achter met rust. In de rust hebben we afgesproken dat we keihard gingen vechten om de punten toch in maasland te houden. Een stapje harder lopen, een stuk feller zijn en ondo mocht geen doelpunten meer maken. Toch was het ondo die de 0-3 wist te scoren. Gelukkig bleven jullie erin geloven en lieten jullie de koppies niet hangen. Met enorm veel inzet gingen jullie op zoek naar doelpunten en deze inzet werd beloond met 2 hele mooie doelpunten. Verdedigend zaten jullie lekker dicht bij je tegenstander en ze kregen bijna geen kans meer om in de buurt van de paal te komen. Het waren een paar hele spannende laatste minuten. Jullie bleven aanvallend gelukkig rustig rondspelen en YES daar was de 3-3! Nog een paar spannende minuten, maar er werd niet meer gescoord. Kampioen!!!!! Heel erg knap dat jullie zo goed teruggekomen zijn. Jullie hebben de tweede helft laten zien wat jullie kunnen en het harde werken is beloond. Het was een topseizoen en daar willen wij jullie, alle ouders en de trouwe supporters voor bedanken! Dinsdag gaan we nog even oefenen voor de playbackshow en donderdag zullen we nog een laatste keer trainen. Tot dinsdag! Groetjes, twee hele trotse coaches!