KVS A2 – ODO A1   6-18

Door Diana

Hey allemaal,

gisteren speelden we tegen KVS. Bij voorbaat wisten we dat we dit team niet moesten onderschatten. Ondanks dat we in de zaal 18-8 hadden gewonnen, zijn zij kampioen geworden in onze poule. Daar aangekomen was nog wat onduidelijkheid over op welk veld we speelden en hoe veel te laat we zouden beginnen. Na het affluiten van de voorgaande wedstrijd wilde de scheids zelfs zo graag beginnen, dat ze infloot voordat de paal in het veld stond. Maar uiteindelijk konden we toch beginnen. Aan het begin werd er aan beide kanten gescoord en ging het redelijk gelijk op. Maar opeens had ODO het licht gezien en stonden we met 5 doelpunten voor. Volgens mij hadden we het idee dat we er al waren, want voor rust lieten we KVS nog terugkomen tot 5-8.

De conclusie in de kleedkamer was, we moesten zo snel mogelijk van KVS afkomen, omdat het zonde was dat ze voor rust nog twee keer hadden gescoord. En we moesten ervoor zorgen dat KVS al vrij snel de hoop op winst kwijt zou zijn. En dat is goed gelukt. De eerste minuten na rust was ODO de enige scorende partij. KVS wist er zelfs de hele tweede helft nog maar 1 te scoren, en wij daarintegen 10. En dat KVS de hoop had opgegeven was wel duidelijk, na afloop hoorde ik van verschillende mensen het verhaal dat hun tegenstander er geen zin meer in had. En dat volgens hun de scheidsrechter ook wel een kwartier voor tijd had mogen affluiten.

Bij ODO merkte je ook wel dat het laatste kwartier de felheid er een beetje af ging, maar dat kon geen kwaad. We hadden immers de rest van de wedstrijd er al hard gewerkt voor een grote voorsprong.

Het lijkt mij een goed idee om deze lijn door te trekken, volgende keer tegen Fortuna/MHIR A2. Hier mag MvV een stukje over schrijven.

Misschien spelen we tegen Fortuna nog wel beter, omdat we er nu wel bij kunnen bij de lijn. In Maasland ligt immers geen salami met komkommer in het veld 😀