ODO A1 – KOAG A1   9-10

Door Maaike

Hallo lieve mensen,

Ik dacht laten we dit stukje is anders beginnen dan anders. We beginnen in de rust met het praatje en laten de eerste helft voor wat het is.

We moesten meer zelfvertrouwen hebben, schieten om te willen scoren, scherper zijn, niet bang zijn voor een beetje contact met je tegenstander… Want drie scoren in de eerste helft, dat is niet veel. De rust stand was 3-8.  "Wij hadden jullie onderschat na de eerste helft en de vorige wedstrijd" zei de aanvoerder van de tegenpartij  na afloop. En dat hadden ze zeker. Wij gingen er helemaal voor op het moment dat Koag dacht dat ze er al waren. Doelpunt na doelpunt. Er werd hard gewerkt en goed verdedigt. Laten we het er op houden dat we de tweede helft 6-2 gewonnen hebben en dat is een hele prestatie. Helaas niet genoeg om de koploper te verslaan en gelijk te komen op de eerste plek. Maar laten we niet vergeten dat we onze doelstelling bereikt hebben. We zouden het Koag zo moeiljk  mogelijk maken en dat hebben we zeker gedaan. Met een eindstand van 9-10 en heel wat zwetende koag spelers, bang om toch nog de punten in Maasland te houden, mogen we trots zijn op onze tweede helft. Nu weer hard trainen dinsdag en donderdag zodat de eerste helft ook vekkeloos verloopt volgende week.

Loraine bedankt voor het invallen en supporters bedankt voor het support.

Diana mag het stukje schrijven over de volgende flitsende wedstrijd, dit maal tegen KVS,