Nieuwerkerk B1 – ODO B1

Door Lotte

Hello people,

vandaag moesten we uit bij Nieuwerkerk , vorige keer hadden wij gewonnen maar dat ging zeker niet makkelijk. Er lagen kansen maar we moesten zeker hard aan de bak.
In de 1e aanval stonden: Lotte, Lotte, Thom en Lennart. En in de 1e verdediging: Loraine, Nikki, Wouter en Niek.

De eerste helft begon, we kwamen eerst met 1-0 achter, maar we zetten het weer recht tot 1-1. De eerste helft liep gelijk op, dan stond Nieuwerkerk voor en dan weer wij. Op de training hadden we nog een leuke variant voor een vrijebal verzonnen maar helaas ging hij er niet in. Voor de rust stonden we met 7-4 voor. Maar we verspilde de voorsprong en gingen met 7-7 de rust in. Dat was jammer..

In de 2e helft kwam Nieuwerkerk steeds een puntje voor volgens mij. Maar we kwamen ook steeds weer terug. Daan kwam er nog in voor Lennart en Daphne voor Lotte Vermeer. Uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 11-10.. Jammer dat we verloren hebben, maar we waren zeker niet slechter!

Dit was dan alweer de laatste zaalwedstrijd, we kunnen als team terugkijken op een goed zaalseizoen. Ook al zijn we laatste geworden we hebben als team vooruitgang geboekt en ervaring opgedaan. En als je naar de uitslagen kijkt waren we zeker niet kansloos, want de meeste wedstrijden zijn maar verloren met 1/2 punten verschil. Nu begint het veldseizoen weer, en beginnen we weer vanaf voor af aan en gaan weer knallen!