TOP overklast ODO 2

Door Jeroen

De beoogde titel voor dit stukje was "ODO 2 overklast TOP". En bij TOP zouden ze dan schrijven "Bloemen nog even in de koeling". Maar helaas, het zat er niet in.

Bij TOP hadden ze dit seizoen nog niet verloren. Onze taak daar verandering in te brengen.

Aan het begin van de wedstrijd hadden we al snel de voorsprong te pakken. Maar TOP had nog maar weinig kansen gehad. Met meer kansen van TOP kwamen ook meer doelpunten. Het lukte ons pas ons tweede doelpunt te scoren toen top er al 10 in had liggen. De ruststand was dan ook een beschamende 13-2.

Na de rust ging het bij ons iets beter en bij TOP iets minder. In de tweede helft heeft TOP er 6 gescoord en ODO ook 6 wat resulteerde in een eindstand van 19-8.

Met deze overwinning heeft TOP het kampienschap veilig gesteld. Gefeliciteerd! Invallers weer bedankt en het volgende stukje mag Eline schrijven.