ODO 7 – Avanti (P) 9

Door Tessa

Het is altijd belangrijk om te winnen, maar ditmaal was dit extra belangrijk om de koppositie te behouden. Daarom moesten we vanaf het begin scherp aan de wedstrijd beginnen.
Vorige keer werd er met 9-8 verloren van Avanti dus we hadden nog wat goed te maken.
Het scoreverloop werd keurig bijgehouden zodat er een mooi verslag geschreven kon worden. Helaas is degene die het verslag moest schrijven het blaadje vergeten mee te nemen. Hierdoor kan het precieze scoreverloop niet in dit verslag worden opgenomen. Sorry jongens!
Er werd in de 1e helft weinig gescoord. Beide teams stonden goed te verdedigen. Vlak voor de rust scoorde Avanti de 2-2, maar Ronald wist er daarna nog een afstandsschot in te leggen. Met een kleine voorsprong gingen we dus de rust in. Na wat bruikbare tips van de coach werd begonnen aan de tweede helft.
Daar konden we een voorsprong uitbereiden van 4 doelpunten. Avanti gaf zich niet zomaar gewonnen en door wat slordigheidfoutjes van onze kant kwamen we op een voorsprong van twee doelpunten. Zo weten wij het tegen het einde van de wedstrijd altijd weer spannend te houden. Gelukkig konden we de voorsprong behouden en hebben we deze belangrijke punten kunnen pakken! Wilco, Britta en supporters bedankt!
Christa mag, als haar werk dit toelaat een verslag schrijven van de laatste zaalwedstrijd.