ODO B1 – Kinderdijk B1

Door Daphne

Zaterdag 9 februari stond Kinderdijk op het programma. We waren allemaal optijd zodat we lekker konden inschieten. Voor dat we de wedstrijd begonnen kregen we nog een klein praatje van mevrouw Van Leeuwen, ook hadden we nog wat goed te maken van de vorige wedstrijd tegen Kinderdijk.

opstelling:

aanval: Wouter, Daan, Nikki en Lotte V

verdediging: Lennart, Thom, Loraine en Daphne

We zouden de wedstrijd beginnen met een mooie snijbal waar we dinsdag goed op hadden getraint. Hij lukte erg goed waardoor we gelijk op een 1-0 voorsprong kwamen. Jammer genoeg kwam gelijk Kinderdijk met hun doelpunt er achterna en moesten we al snel wisselen van kant. In de eerste helft van de westrijd wouden al onze kansen er maar niet in., maar aan de kant van Kinderdijk wel. Waardoor we de rust in gingen met een achterstand van 1-4.

In de rust werd er gezegt dat we positief moesten blijven en de wil om te winnen weer op moesten pakken. We moesten meer laten zien dat wij de beter ploeg waren.

We begonnen de tweede helft erg goed en pakte gelijk weer een paar puntjes mee en kwamen we op een tussenstand van 5-5. Jammer genoeg scoorde Kinderdijk net voor tijd een strafworp, die volgens ons een beetje onterecht was. We verloren daardoor met 5-6.

We waren in de tweede helft een stuk feller dan in de eerste helft. Ook waren we het niet altijd eens met de scheidsrechter en hebben we jammer genoeg vandaag 2 punten laten liggen. In de volgende 2 wedstrijden gaan wij zeker die punten pakken. Publiek bedankt voor alle steun! En ook Judith bedankt voor het invallen! tot dinsdag, Daphne

(aan Lotte V de eer om het volgende stukje te schrijven)