ODO 1 en 2 met lege handen, A1 blijft achtervolgen

Door Jaap

ODO 1 speelde net als KOAG gisteren een moeizame eerste helft, met een 6-4 achterstand met rust. Na rust werd er hard geknokt en werd er een voorsprong gecreëerd. In die fase werden opgelegde kansen en een strafworp gemist en ging de wedstrijd helaas toch verloren. Het verslag van Arno lees je hier.

ODO 2 mocht helemaal afreizen naar Arnemuiden en werd de eerste helft overklast door Top, dat na afloop van de wedstrijd de kampioensbloemen in ontvangst mocht nemen. Positief puntje is dat er in de tweede helft 6-6 gespeeld. Jeroen schreef er een verslagje van.

ODO 3 speelde zich definitief veilig (en stijgt naar een tweede positie) en ODO 4 pakte in een complete bezetting weer eens 2 punten. ODO 7 nam de koppositie over van Avanti met de kanttekening dat het al twee wedstrijden meer heeft gespeeld. Lees het verslag van Tessa.

ODO A1 werkte hard en won met 12-14 van KCR A2. A1 blijft in de race voor het kampioenschap. Lees het verslag van A1-speelster, ODO 3 reserve en ODO 1 invalster Judith Goedendorp.