HKV/Ons Eibernest E2 – ODO E1   3-2

Door Sanne

Hoi toppers!
Weer of geen weer..wij vertrokken door de sneeuw naar Den Haag voor een wedstrijd tegen HKV. Een ploeg waar we de vorige keer heel knap 4-4 tegen gespeeld hebben. Jullie waren voor de wedstrijd allemaal lekker druk dus ik had er alle vertrouwen in dat het met de energie wel goed zou komen. Jullie begonnen dan ook lekker fel aan de wedstrijd. Er werd echt voor elke bal gestreden. Hartstikke goed! Aanvallend hebben jullie geduldig rondgespeeld. HKV wilde de bal graag onderscheppen, waardoor we goed moesten kijken wanneer we iemand aan konden spelen. Soms moest je een keer zonder bal naar de korf rennen zodat de bal er overheen gegooid kan worden. Zo kregen we weer veel kansen. Verdedigend was het weer heel belangrijk om goed tussen de paal en je tegenstander te blijven. Dit hebben jullie de hele wedstrijd echt heel goed gedaan! Met rust stond het 3-1 voor HKV, maar daar lieten jullie het gelukkig niet bij zitten. De tweede helft waren jullie nog beter dan de eerste. HKV had aanvallend weinig meer te vertellen doordat jullie lekker fel verdedigde. Aanvallend kregen we de ene kans na de andere en het werd dan ook al snel 3-2. We hadden zo gehoopt dat de 3-3 er nog in zou gaan, maar ondanks de vele kansen wilde de bal er niet meer in. Ondanks het verlies hebben we de tweede helft wel met 1-0 gewonnen. Het was weer genieten vanaf de kant en ik hoop dat jullie ook plezier hebben gehad in het veld. Zaterdag komt Valto bij ons op bezoek . Tegen die ploeg hebben wij nog wel wat goed te maken. We gaan daarom van de week weer lekker hard trainen..dan weet ik zeker dat die overwinning snel zal komen. Dinsdag gaan we nog even kort onze bijdrage voor het team van het jaar afmaken. Willen jullie daarom allemaal weer in je ODO tenue komen! Tot dinsdag! Groetjes Sanne