Valto A1 – ODO A1  

Door Jesse

Ha mensen,

 

Afgelopen zaterdag mochten we aantreden tegen het Delierse Valto, een Westlandse derbie waarbij de ploegen vaak aan elkaar gewaagd zijn. Dit was wederom ook zo bij deze wedstrijd!

Na een kort autoritje hadden we ruime tijd om ons voor te bereiden en zo scherp aan de wedstrijd te beginnen.

 

Beginstand: 0-0 , eindstand: 8-7.

 

Ik zal maar niet al te diep in details treden. Verdedigend hebben we het naar mijn idee uitstekend dicht gehouden, 8 doorlaten is geen schande tegen een medekandidaat voor de koppositie. Het probleem lag afgelopen zaterdag bij het gele mandje. Kort gezegd, met 7 voor doelpunten ga je geen wedstrijden winnen en dat was ook niet het geval. Hoe het kwam dat we niet konde scoren, of  waar het probleem deze week lag, ik heb geen idee, maar het lukte gewoon niet om de bal door de korf te krijgen. Qua aanvallend spel hebben we goed gespeeld, veel kansen geproduceerd, veel '' vrije kansen'' gemist! Hopelijk kunnen we tegen Fortuna weer een mooi stukje korfbal laten zien en de 2 punten weer achterin de kofferbak terug naar Maasland nemen.

 

Met nog 5 wedstrijden voor de boeg (waaronder KVS nog thuis) is het nog niet uitgesloten dat we de 1e plek mislopen, we hebben helaas het heft niet meer in eigen handen. Het enige wat wij kunnen doen is geen punten meer laten liggen en we moeten hopen dat Valto en KvS dit wel doen.Volgens het standaard lijstje is onze vrolijke vriend moerman aan de beurt om het volgende stukje te schrijven. 

Ciao Jesse