ODO E3 – Valto E3   3-2

Door Cynthia

Heee kanjers!

Zaterdag moesten we tegen Valto. De vorige keren dat we tegen deze ploeg hebben gespeeld was op het veld en deze hadden we jammer genoeg verloren. Daardoor begonnen we deze wedstrijd scherper! Ook al hadden we nog geen punten, we geven het niet op!

In de wedstrijd lieten we de tegenstander zien dat we beter zijn geworden! We waren goed aan het rondspelen, het zogenoemde 'molentje' en hierdoor kregen we al heel snel goede kansen. Één van deze kansen werd gescoord door een mooi schot van Britt, ze bracht ons op een 1-0 voorsprong!! Het was te zien dat jullie steeds vrolijker werden! In de verdediging waren we heel goed aan het verdedigen en werd er gedacht aan het Broodje Kroket, waardoor de tegenstander niet snel kon scoren. Roos kreeg last van haar knie, maar gelukkig hadden we Liza uit de E1 die kon invallen. We gingen met een 1-0 de rust in.

In de rust werd verteld dat alles heel goed gaat, we zijn goed aan het rondspelen, we hebben goede kansen en we verdedigen goed. Het enige puntje waar we op kunnen oefenen is de bal onderscheppen als de bal weer naar het andere vak gaat.

In de 2e helft gingen we weer net zo goed door als de vorige keer. Maar ook Valto kreeg kansen en scoorde zo de 1-1. We baalden hier wel van, want zo stonden we niet meer voor! Maar we gingen door korfballen en doordat de tegenstander van Danilo stond te slapen kon hij naar binnen lopen, kreeg de bal eroverheen, kon schieten ennnn… Scoorde!! 2-1! We stonden weer voor! Maar de wedstrijd was nog niet afgelopen, want er kon nog vanalles gebeuren. Bijvoorbeeld dat Valto het weer erg spannend ging maken door de 2-2 te scoren! We konden aan jullie zien dat we deze wedstrijd echt wilden winnen, omdat het zo goed ging! Met nog een paar minuten op de klok stond het nog 2-2. Gelukkig stond de tegenstander van Danilo nog steeds te slapen en kon Danilo net als zijn vorige doelpunt weer een mooi schot scoren! 3-2!! We stonden weer voor! De laatste minuten waren we extra goed aan het verdedigen, zodat ze niet meer konden scoren.

Fuuuuuut, het fluitsignaal van de scheidsrechter ging af! We hadden gewonnen! Erg goed gedaan, wij zijn hele trotse coachjes! Dit gaan we vast houden en dan gaan we meer wedstrijden winnen!

Dinsdag gaan we weer lekker trainen, maar een belangrijk ding: de tijden zijn gewijzigd, we trainen nu van 17:55 – 18:50. 5 minuutjes korter, maar dan gaan we maar extra hard trainen.