ODO 2 – Albatros 3   6-21

Door Koen

ODO 2 – Albatros 3
Mijn uiterste dank gaat uit naar Sees P., nadat hij vorige week zowel de heen- als terugreis op een mooie illustratieve manier had beschreven, kreeg hij de fantastische ingeving om mij net als drie weken geleden een stukje te laten schrijven.

De reis van deze week was een stuk korter, de wedstrijd werd namelijk gespeeld in onze eigen Sjee. De waslijst aan geblesseerden is nog steeds van kracht, ook deze week kon door geen enkele naam een streep gezet worden en werd Marije ‘uitgeleend’(willen der graag snel weer terug) aan het eerste. Zodoende hadden wij deze zaterdag vanuit onze eigen selectie de beschikking over 4 heren en officieus 2 dames. Gelukkig waren Ramona en Janny bereid om deze plekken op te vullen, waarvoor onze dank! Tevens hadden wij in de vorm van B.D.V. en Jakomijn twee pinchhitters als reserve, waarvoor ook onze dank.

Zoals de laatste tijd gebruikelijk is, waren de vakken t.o.v. vorige week weer aardig veranderd.
Om 17:25 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Waar Albatros de gehele wedstrijd zowel aanvallend als verdedigend scherp was, was dit bij ODO het tegenovergestelde. Er kan geconcludeerd worden dat het ‘niet best’ was. Een wedstrijd om snel te vergeten.

Voor de volgende die een verslag van de wedstrijd ODO-TOP mag schrijven begin ik weer opnieuw in de lijst, namelijk bij onze aanvoerder: Chielus M.

Tot dinsdag, Koen.