Avanti 11- ODO 8 13-15

Voor ons stond deze zaterdag avanti op het programma.
Wij waren verre van compleet en werden daarom bijgestaan door Mark, Jacco, Tessa en Floor
en onze semi vaste invalkracht Irma.
De wedstrijd kende een gelijk opgaande strijd met steeds een kleine voorsprong van 1 a 2 punten
voor ons. Avanti had in de laatste minuten nog een aantal goede kansen om gelijk te komen.
Echter het geluk was aan onze zijde. Ons aanvalsvak met Gerard, Jacco, Trudy en Marjan,
had een prima tactiek ontwikkeld met veel dubbel spel over de heren en perfect afvangwerk van de dames, waardoor er veel geschoten kon worden.
Zodoende konden we in de laatste minuut verder op voorsprong komen door een afstand schot van Jacco
Al met al een erg leuke en sportieve wedstrijd met goed korfbal van beide teams. Zeer veel dank aan al de genoemde invallers welke ook nog eens goed waren voor meer dan de helft van de doelpunten.