Pernix D3 – ODO D3   0-14

Door Marije

Hallo D3,

Afgelopen zaterdag gingen we op pad naar Leiden voor een wedstrijdje tegen Pernix. Ze hadden al één wedstrijd verloren, maar dat zegt natuurlijk niets. Daarom zouden we gelijk fel moeten beginnen en geconcentreerd moeten verdedigen. De eerste bal die werd gegooid werd al onderschept. In de aanval kregen we vele kansen, maar de doelpunten wilden nog niet echt vallen. Uiteindelijke vielen de doelpunten toch door de korf. De verdediging hield het heel goed dicht. Jullie waren fel en wilden de bal graag onderscheppen. De tegenstander kreeg weinig kans tot scoren. Met rust was het 5-0 voor ons. De tweede helft zouden we de juiste kansen gaan pakken. Daarnaast hebben jullie ook zo goed samengespeeld, zodat iedereen een keer heeft gescoord!  Echt teamwork dus! 🙂 Uiteindelijk is er gewonnen met 14-0. Volgende week staat Avanti op het programma. Zij hebben pas één wedstrijd gespeeld, maar deze hebben ze wel gewonnen! We zullen dus weer alles op alles moeten zetten om te gaan winnen. Denken jullie alvast na over wat jullie op je lootje willen schrijven voor het lootjes trekken. Als iedereen er dan is op dinsdag of woensdag, dan kunnen we lootjes gaan trekken.