ODO A2 – ONDO (G) A2   8-10

Door Bart

Beste spelers en aanhang van de A2,

Zaterdag stond ONDO A2 op het progamma, op het veld hadden we ook al tegen hun gespeeld maar deze wedstrijd werd verloren door slecht spel. Na vorige week een goede wedstrijd te hebben gespeeld tegen Excelsior gingen we vol goede moed de wedstrijd in. We begonnen scherp en dit beloonde met een goal, maar ook ONDO stond op scherp en maakte gelijk, zo ging het de eerste helft door. Wij waren de betere ploeg maar door kleine foutjes lieten we het liggen. Door een net wat mindere fase voor rust gingen we rusten met 4-5. In de rust maakte Anton en Michiel duidelijk dat we ons eigen spel moesten spelen en de fouten er uit moesten halen. De tweede helft begon en na een paar minuten lagen er al twee doelpunten in, in ons voordeel. Hierna ging het weer gelijk op en scoorde we om en om. Hoewel we steeds meer support kregen vanaf de zijlijn mocht dit niet baten en scoorde ONDO 2 goals in de slotfase. Helaas net verloren maar ik ben trots op onze inzet, volgende week spelen we tegen Maassluis A1 en gaan we laten zien wat we kunnen. Nikki en Lennart bedankt voor het reserve zitten en ik geef de pen graag door aan Inge, tot dinsdag!