ODO 5 – Rapid 3

Door JP

Na het gelijke spel van vorige week tegen Futura, wat voor de meeste van ons wel een bekende tegenstander was. Moesten we gisteren tegen een nieuwe onbekende tegenstander, Rapid uit het verre Haarlem.

Na eerst de nodige wedstrijden te hebben bekeken in de sporthal, mochten wij na het vlaggenschip zelf aan de bak.

Het eerste aanvalsvak begon direct goed. We stonden dus gelijk 1-0 voor door een doelpuntje van Nikos.

Maar Rapid was niet voor niets hier heen gekomen en scoorde ook de nodige doelpuntjes. Zo verliep het score verloop redelijk geijk opgaand. Maar vlak voor rust wist Rapid toch een klein gaatje te slaan van 4-6.

In de rust werd aangegeven dat met het spel opzich niet zoveel mis wat alleen de afronding moest nog wat scherper. Verder had Gerard nog wat kleine tips die ons naar de overwinning moesten leiden.

Na rust toch weer hetzelfde beeld van de eerste helft, waarbij ODO elke keer de achterstand van 1,2 puntjes gelijk trok.

Maar halverwege de tweede helft was het verzet van Rapid gebroken en kwam ODO 5 weer in de "flow" en liepen we uit naar 14-11 overwinning.

Prima pot, zeker de tweede helft. Veel kansen gecreëerd en ook afgemaakt. Laten we deze lijn maar voortzetten en zo lang mogelijk ongeslagen blijven in de zaal. We hebben ten slotte nog geen wedstrijd verloren in de zaal.

Volgende week krijgen we Velocitas 4 op bezoek, die hebben gisteren een grote overwinning behaald op Futura, dus komende week weer hard trainen en dan gaan we er weer een leuke wedstrijd van maken.

Laat ik bij deze maar eens oude traditie herstarten: het doorgeven van de aloude ganzenveer met bijbehorend inktpotje om een verslag te schrijven over de wedstrijd. Ik gun deze eer aan Nikos.

Nog even voor onze trouwe volgers een nieuwtje…….

Het gerucht gaat dat ODO 5 zich binnenkort op de transfermarkt gaat begeven, wie of wat er aangekocht gaat worden is nog even strit geheim. We willen ten slotte de concurrentie niet wijzer maken.