Hoekse 1 – ODO 8   10-10

Door Gerard

Deze week trokken wij er opuit naar Hoekse, te Hoek van Holland. Altijd spannend; niet noodzakelijkerwijs de wedstrijd, maar vooral of de wedstrijd doorgaat. Gesloten brug, geen spelers, geen zaal, sneeuw – je kan het zo gek niet verzinnen of er is wel een reden om de wedstrijd niet door te laten gaan. Ook nu kwamen we onderweg enige obstakels tegen; bij de Oranjesluizen, was de Dijk afgesloten, maar gelukkig ligt er een mooie weg achterlangs. Ook Hoekse had 8 spelers en een scheidsrechter weten op te trommelen, dus kon de wedstrijd van start. Bij ons stonden naast de gebruikelijke selectie, twee jonge veulens in het veld: Tarja en Irma, die na enige tijd weer een wedstrijdje meepikten. Het ging in de 1e helft redelijk gelijk op; echter enig gebrek aan loopvermogen was wel een klein probleem aan onze kant. Desondanks bleven we onze kansjes zoeken en benutten. Na een lange rust waar we naast de mandarijnen, een korte wedstrijdanalyse, de rest van de week ook nog even konden bespreken, zouden we in de 2e helft "vol gas" doorgaan. We kregen meer grip op de wedstrijd en bereikten een twee doelpunten voorsprong. We konden deze helaas echter niet vasthouden en in de laatste minuten kwam Hoekse weer gelijk. Beide ploegen lieten de kansen op de winnende treffer liggen (dan wel deze werd afgekeurd), en daarmee kwam de einduitslag op 10-10; een punt verloren en een punt gewonnen zegt het cliche-woordenboek dan!

Tarja en Irma hartelijk bedankt voor het meespelen – hopelijk kunnen we nog een paar keer dit seizoen een beroep op jullie doen. Max en Annelies hartelijk bedankt voor het reserve zitten, respectievelijk invallen.

Volgende week thuis tegen Valto, die ruim hebben gewonnen deze week, dus weer vol aan de bak.