ODO 4 – Sperwers 2   10 – 13 Halloween was toch al voorbij?

Door Rob van der Hak

Ineens kwam die AHA erlebnis, tijdens een onderonsje met onze net niet naar Antwerpen reutel collega speler kijkend naar ODO 3. Wij hebben niet tegen Sperwers 2 gespeeld, maar tegen hun 1e! Het kan echt niet zo zijn dat het team tegen #3 het 1e is van Sperwers (diep down under in Rotterdam). In retro perspectief is de prestatie van #4 dus nog opmerkelijker te noemen dan in het niet geschreven verslag zonder deze AHA erlebnis. Ommers, Sperwers 2 speelt op het veld Reserve 3e klasse en ODO 4 doet het kunstje op een lager nivo. Volgens de weer volgepleisterde Hansaplast presenteerde Sperwers zich fris en fruitig met een markante kleur Oranje in hun outfit verweven. Voor mij was de kleur te schel en vielen de schellen van d'ogen met in herinnering van de gelijkgekleurde pompoenen dag afgelopen week.

Alors, de wedstrijd zelve. In retraite in Wierden S.H. en BH H.-v.N. te D.P. te M.

M.B. te M. was zo vriendelijk om na haar eigen wedstrijd nog een volle pot bij #4 mee te spelen. Chapeau voor zoveel energie, conditie en loopvermogen. We worden al moe als we naar jou kijken.. Alsof het lot wederom had medebepaald stak het team van Sperwers (1 of 2) niet geheel uitgebalanceerd in elkaar. Bij het handen schudden gingen de gedachten toch al snel naar een kennismaking met de Daltons (qua lengte dan, he). In de aftastende fase werd al snel duidelijk dat Sperwers (1 of 2) niet alleen jong was maar ook heel veel loopvermogen paarde aan een duidelijk wedstrijdplan. Daartegenover stelde #4 – ook niet alleen jong, en met loopvermogen een aanstekelijke werklust en verdedigend gogme er tegen over. Zoals de laatste tijd gewoonlijk, deed #4 braaf het potje mee maar is de afronding inmiddels een gebrek te noemen. Niet ontmoedigd door dit repeterend ongemak bleef #4 werklust inzetten en blijven geloven in de wederopstanding van onze goalgetters.

(in een duidelijke analyse van de cijfers 1e helft veld 2012-2013 in vergelijking met de 1e helft veld 20111/2012 zijn de pijnpunten duidelijk naar voren gekomen . Toch slaagde #4 er in om de scores van Sperwers (1?) te volgen en zelfs op het eind dichterbij te komen. Een spannend slot bracht echter de winst voor Sperwers (1!) en afgezien van de frustratie over het scorend falen, een goed gevoel over de wedstrijd zelf. Met de puntjes op de i komende week op de training is #4 klaar voor de competitie.