ODO 2 – Fiks 2   16-15

Door Amber

Jong ODO 2 – Fiks 2

Fiks 2 was voor de meeste geen onbekende ploeg en kunnen zich die wedstrijd nog goed herinneren. Aan de reacties te merken hadden we iets recht te zetten.
Met een kleine, verassende wisseling in de vakken, wat wederom goed uitpakten, begonnen we de wedstrijd meteen scherp. Toch startte de wedstrijd met een achterstand van 2 doelpunten. Gelukkig bleef het hier bij en wisten wij de wedstrijd te overmeesteren en liepen we uit op een voorsprong van 6-2! Fiks wist er in tegenstelling tot ons nog maar 2 te scoren wat een ruststand gaf van 7- 4. Over de eerste helft was iedereen tevreden. Er werd goed verdedigd en iedereen had al zo zijn kansen gepakt. Toch kregen we in de rust nog wat extra tips van Alex waar we op moesten letten. Met volle moed begonnen we de 2e helft. We wisten de stijgende lijn met zijn alle goed door te zetten en liepen op een gegeven moment zelfs uit op een stand van 13-6!! Je zou haast denken dat de wedstrijd al bepaald was, maar helaas dit viel nog vies tegen. Fiks wist goed terug te komen, waardoor het in de laatste minuten nog akelig spannend werd. Met nog zo'n 2 minuten te gaan en een stand van 15-14, zag je dat jong ODO als een kip zonder kop door het veld raasde. Bang om een nederlaag tegemoet te komen. Zowel fiks als odo wisten er nog 1 puntje erbij te sprokkelen wat leidde tot een spannende eindstand van 16-15. Het was een erg leuke en fanatieke wedstrijd! Dinsdag zetten we de stijgende lijn weer voort, zodat we zaterdag klaar gestoomd zijn voor de wedstrijd tegen onze buren. Ook dit beloofd een leuke en fanatieke wedstrijd te worden. Bij deze sluit ik mijn verslag af en geef ik de pen door aan Koen! Tot dinsdag!