ODO NOG NIET OP SCHERP.

Door Arno

In de eerste wedstrijd voor de HC cup was ODO nog niet op scherpte. Door het slechte weer kwamen we ook nog eens laat aan in de Houtrusthal, wat ook al niet bevordelijk is voor een goed resultaat. Voor het begin van het zaalseizoen zijn er een tweetal mutaties in ODO 1 doorgevoerd. Anton blijft voorlopig nog op de plaats van Sven spelen en Sanne de Raadt blijft nog op de plaats van Eline spelen,

Na het eerste fluitsignaal werd er binnen een minuut door beide ploegen al gescoord. ik ging er dus maar eens goed voor  zitten. Voor ODO was Thijs lekker op schot in de 1e helft, want toen het halverwege de 1e helft 5-5 stond waren er 4 treffers van Thijs bij. In het andere vak wilde de doelpunten nog niet vallen. Pas toen Futura uitgelopen was naar 5-9 wist Willem uit een doorloop te scoren. De tegenstander wilde echter het gat van vier graag hebben met de rust en dit leek te lukken, was het niet dat Iris op slag van rust onze 7e treffer er in gooide.

Na de rust kwam ODO scherp uit de startblokken en wist in 10 minuten tijd de achterstand om te buigen naar een 12-11 voorsprong. Het gat werd gedicht met  2 doelpunten van Thijs, een mooie doorloop van Sanne A. , een schot van Willem en de, naar later bleek, laatste ODO treffer kwam op naam van Bianca die van achter de korf raak wist te schieten. Hierna werd de reserve spelers ook speelminuten gegund, maar dit bracht wel de nodige onrust in de aanvallen. Futura maakte hier dankbaar gebruik aan en wist in het laatste kwartier nog uit te lopen naar 12-21.

Invallers bedankt voor jullie inzet en aanwezigheid op deze extra korfbalavond .

Morgen gaan we het weer opnieuw proberen om op tijd in een Haagse sporthal te komen. We spelen dan in de Overbosch hal in Den Haag tegen Ready 1.