De Meervogels 7 – ODO 7   10-7

Door Jarno

Na een ongeslagen reeks overwinningen ging odo op bezoek bij Meervogels.
Voor de wedstrijd was bijna de helft niet 100% om te spelen en/of goed verkouden, maar toch rezen we af naar Zoetermeer. Bekend uit het verleden weten we dat Meervogels erg fysiek speelt en dat het soms moeilijk van te winnen valt.

Nadat de wedstrijd was begonnen stond Odo wel snel op 2-1 voorsprong maar deze voor sprong werd elke keer door Meervogels gelijk gemaakt. Het was ook vrij lastig scoren doordat de tegenstander stond te achterverdedigen. Vooral de heer van deze schrijver was behoorlijk fysiek aanwezig en keek niet om voor een extra duw of stoot. Jammer genoeg liet de scheids dit vaak door gaan.

Na de rust kwam Jeroen voor Geert in het vak die niet genoeg zuurstof had om voort te kunnen.
Nadat Jeroen er in kwam maakte hij ook snel kennis met de heer die erg fysiek was.
Meervogels scoorde na rust 2x waardoor ze met 2 punten voor kwamen te staan.
Odo deed zijn uitsterste best om terug te komen en alsnog te winnen, dit mocht echt niet baten waardoor odo zijn eerst nederlaag voor ze kiezen kreeg. Thuis zullen we winnen van hun en zullen we er alles aan doen om als nr 1 de veld competitie te eindigen.

Jeroen en Nikos bedankt voor het spelen en de benodigde doelpunten.
Voor sommige volgende week weer hard trainen en voor de meesten een fijne vakantie.
De volgende die een mooi stukje mag schrijven is Saskia.