ALO A2 – ODO A3   8-4

Door Linda

Zaterdag moesten we weer laat vertrekken, vijf uur spelen in Den Haag.

We begonnen aan de wedstrijd en kregen gelijk een domper in drie minuten tijd wist de tegenpartij er gelijk vier te scoren! Gelukkig werd het daarna wat rustiger en scoorde Laura een mooi doelpunt!! Evianne kreeg niet lang daarna een strapworp en die ging er ook in. ALO hield het gelukkig rustig en scoorde maar een doelpunt, Nikki wist er ook nog een doorloop te scoren, zo gingen we met 5-3 de rust in.

Na een praatje in de rust gingen we er weer tegen aan, Willianne was gewisseld voor Daphne en die wist  gelijk een schot te scoren! Daarna wilde ze er bij ons niet zo heel erg in en bij de tegenstanders wel.

Het was een leuke wedstrijd om te kijken meiden volgende week de laatste buitenwedstrijd en dan wel een groene uitslag!