Avanti (P) C7 – ODO C3  

Door Lianne

Hallo Meiden en Jongens
Vandaag mochten we dan onze kampioens wedstrijd. Wij wilde het eigenlijk nog geheim houden voor jullie zodat jullie niet te zenuwachtig zouden zijn. Maar helaas zijn jullie ook heel slim en houden jullie alles bij op internet.  Jullie hadden ook je ouders  gevraagd om te komen kijken.  Zo hadden wij ook wat supporters aan de kant staan.                                    
Jullie begonnen gelijk heel  fel aan de wedstrijd. Er werd deze keer goed opgelet of er afvang stond en jullie waren ook aan twee kanten aanspeelbaar. Al snel maakte Emma een felle actie waardoor er een doorloop werd gescoord. In de verdediging gingen jullie er gelijk goed boven op waardoor Avanti het lastig vond om aan te vallen. Naar weer een goede aanval te hebben gespeeld  werd de 2-0 al heel snel gescoord. Deze keer mochten we al heel snel wisselen van kant. Ook deze verdediging onderschepte al heel snel  de bal. Alleen maakte we kleine plaats foutjes door steeds die lange bal te gooien. Waar wij niet altijd blij van werden. Gelukkig miste  Avanti  de kleine kansjes en werd de bal gelukkig door kleine stukjes over te gooien netjes naar de aanval gespeeld.
Na weer een goede actie van floor waaruit een strafworp kwam. Denise  nam de strafworp helaas stuiterde bal uit de korf, maar Ramona lette op waardoor  ze een korte kans scoorde 3-0. De verdediging hielt het goed dicht. Na een kort praatje van Marianne en Lianne,begonnen we weer aan de wedstrijd. Er werd weer goed aangevallen  Danielle had heel veel korte kansen helaas wilde die bal er maar niet in. De verdediging was nu even aan het slapen en zo kreeg Avanti heel veel korte kanten. Maar gelukkig gingen de ballen er niet in. Na een paar lang aanvallen  wilde Rene heel graag een bal achterste voren scoren na een poging ging die bal helaas mis. Maar daarna kreeg die als nog een kans waardoor die netjes een korte kans scoorde.   Na weer een lange aanval scoorde Emma ook nog een mooi schot. Na een paar mooie ballen, floot de scheids af. Jee kampioen!!!!En konden de foto’s gemaakt worden. Jullie worden volgende week gehuldigd. Zorg dat je ouders opa en oma allemaal komen kijken. Dan gaan we Zaterdag weer winnen zodat we dan alleen kampioen zijn!!!!
Tot Dinsdag

 

Groetjes Marianne en Lianne