Avanti (P) A6 – ODO A3

Door bianca

heey meiden,

zo de wedstrijd is nog geen 2 uur geleden afgelopen, en zit ik al achter de computer om een stukje te maken. Gisteravond had ik nog een appie gestuurd of iedereen netjes om 10 uur in bed lag, natuurlijk dom om zoiets te sturen want dat lagen jullie natuurlijk.

Vanmorgen om kwart over 8 Vertrekken, alle koppies zagen er natuurlijk fris en fruitig uit, alleen nog een uurtje of 2 langer slapen zou niet verkeerd zijn geweest. arjen en claire zouden meegaan als reserves(alsnog bedankt) en waren natuurlijk heerlijk optijd (toch claire???)

uiteindelijk om 9 uur te komen bij avanti, nog even een praatje en dan beginnen met de wedstrijd. we begonnen met de vaste vakken. Aanval Britta, Celine, Larissa en Evianne. verddiging claire, Mirjam, laura en Esther. De eerste aanval had het heel moeilijk zeker om ook de bal te spelen, mede door het goede verdedigen van de heren en ook het niet goed lopen van heel het vak. De verdediging verdiende een compliment super verdedigd en gaven weinig kansen weg. Gelukkig kwamen we wel met 1-0 voor door een mooie doorloop van eef.

In de rust een praatje en we gingen er met volle moet tegen aan. Larissa last van der enkel ging eruit en arjen kwam daarvoor in de plek. En maakte een mooie doorloop bal. De 2e helft waren we denk beter wakker. kwa verdediging en zeker aanval. Eind uitslag 4-1 .

meiden super gespeeld, dinsdag en donderdag gaan we er weer tegen aan.