Dijkvogels E2 – ODO E1   0-6

Door Sanne

Hoi toppers van ODO E1,

Op de zonnige zaterdagochtend vertrokken wij richting Dijkvogels. Helaas zonder Cas, Marit en Thijs, maar gelukkig wilde Rowen met ons meedoen. Bedankt Rowen, je hebt het goed gedaan! Er waren zelfs wat enthousiaste supporters meegekomen om jullie aan te moedigen. Hartstikke leuk! Het was nog even de vraag of we op gras of kunstgras gingen spelen, maar uiteindelijk werd het dan toch echt het kunstgras. Na een kort praatje gingen jullie razend snel van start. De bal werd goed rondgespeeld en dat deden jullie netjes met links en met rechts. Jullie sneden lekker snel voor elkaar in en kregen heel veel kansen. Verdedigend waren jullie goed bij de les en wisten jullie veel ballen te onderscheppen door je tegenstander én de bal in de gaten te houden. Met rust was het 4-0 voor ons. In de tweede helft was het belangrijk om geconcentreerd te blijven verdedigen. Aanvallend kregen we erg veel kansen, maar we moesten niet te gehaast gaan spelen. Dit lukte goed en jullie scoorden nog 2 mooie doelpunten. Een dik verdiende overwinning die naar meer smaakt! Het was een leuke wedstrijd om te zien en volgens mij hadden jullie in het veld ook heel veel plezier. Deze week gaan we weer lekker trainen en weer wat nieuwe dingen oefenen. Wie weet kunnen we dan volgende week weer 2 puntjes pakken. Tot dinsdag! Groetjes Sanne