ODO 5 – KV Vlaardingen 4  

Door Nathan, Jacco en Lisa

Na regen komt zonneschijn.

 

In de stromende regen begon het sterrenensemble van odo 5 aan de 2e oefenwedstrijd. De "bank" stond op de stoelen om de voeten droog te houden, terwijl de bikkels van odo 5 verzopen. Het strakke lijf van JP scheen flink door in z'n shirt, tot genoegen van de vele vrouwelijke toeschouwers, die massaal op de wedstrijd afkwamen.

In het begin ging het gelijk op. Lianne opende de score en de zon brak spontaan door. Het publiek, dat in grote getale aanwezig was, liep weer uit de kantine om het schouwspel van Odo 5 te aanschouwen. De spelers genoten aanzienlijk van de vocale steun van de harde kern. Het was alsof het publiek de spelers naar de overwinning tilde. Odo was duidelijk de betere partij , tot genoegen van coach Gerard, die veel kansen ziet om kampioen te worden met deze talenten. Ruststand: Odo: 2 – KV Vlaardingen: 5.

Het nog steeds frisse Odo 5 komt weer uit de kleedkamer. Na het praatje van Louis van Gaal begon Odo 5 aan het tweede deel van het drama. Het shirtje van JP was weer zo goed als opgedroogd, waardoor alle vrouwelijke toeschouwers massaal naar de kantine vertrokken, waar chef snack Martin druk bezig was om de kantineomzet te verhogen. Vlaak hierna klaagde JP over het tekort aan vrouwen langs het veld, dus wil hij het veld met alle plezier verlaten wegens buikkrampjes. De echte redenen waren aan het flirten met check snack die druk bezig was om de druipende kroketten uit het vet te halen.  Ondertussen op het veld kreeg Bram de schuld van alle doelpunten. Maar als er iemand niks om gaf, was hij het wel. Nu terug terug naar belangrijkere zaken. Chef snack kon het even niet meer aan, en ging even een frisse neus halen.

Niet veel later mocht de heer Wielaard zijn kunsten nog even vertonen. Dit deed hij zeker, aangezien er een voortreffelijk doelpunt werd gescoord door hierboven genoemde persoon. ………

 

Nathan, Jacco en Lisa