ONDO (G) B4 – ODO B3   1-8

Door Bianca

heey meiden,

na een week super te hebben getraind, mochten we tegen ondo uit sgravenzande. Jullie hadden stiekem  vorige week de vakken veranderd, ik had jullie tijdens het praatje gevraagd welke vakken jullie wilde spelen. Dat waren natuurlijk de vakken van vorige week. Dus mochten Celine ,Anne, Larissa en elize beginnen met aanvallen. Jullie kregen veel kansen alleen het scoren ging moeilijk, maar jullie kwamen knap voor met 2-0 net in de laatste seconde voor rust scoorde ondo de 2-1. Na dat ik wat dingen gezegd had in het praatje gingen we weer verder. De tweede helft was een stuk leuker om te kijken. Jullie pikte goed op wat ik in de rust heb gezegd. En we kwamen met een gooi eindstand van 8-1!

meiden jullie hebben super gespeeld. Ik hoop dat deze week de opkomt weer zo goed is met trainen, want je zit veel terug van de dingen die we dinsdag en donderdag trainen.