ODO F3 – ONDO (G) F3

Door Tamar

Hallo allemaal,

Nadat we vorige week met 15-0 van Fortuna wonnen, stond vandaag ONDO op het programma. In de zaal hebben we ook al twee keer tegen ONDO gespeeld en die wedstrijden hadden we allebei gewonnen. Wel waren dat altijd erg spannende wedstrijden.

Vandaag begonnen we erg slap aan de wedstrijd. We waren niet geconcentreerd en stonden vaak stil in de aanval. Hierdoor lukte het ons niet om aan te vallen. We schoten van te ver of ONDO onderschepte de bal al snel. In de verdediging stonden we een beetje te slapen en hierdoor stonden we dan ook met 2 – 0 achter in de rust. In de tweede helft moesten we proberen om wat feller te zijn en niet stil te staan. Dit ging in de tweede helft een stuk beter, waardoor we al snel 2 keer scoorden en het dus weer gelijk stond. Hierna werd er om en om gescoord, waarbij ONDO er net eentje meer maakte. We hebben dan ook met 5 – 4 verloren.

Van de week gaan we weer lekker trainen, om te proberen volgende week wel weer te winnen!