ODO F3 – DKC F2   7-0

Door Tamar

Hoi kanjers van de F3,

De eerste echte wedstrijd van de F3 zit er weer op. Vorige week hebben we heerlijk in het zonnetje een oefenwedstrijd tegen de F1 gespeeld. Dit ging erg goed, dus dat beloofde wat voor de rest van het veldseizoen. Vandaag mochten we tegen DKC, het was iets minder weer dan vorige week, maar af en toe liet de zon zich toch even zien! Als het nog een beetje koud is, is het misschien lekker om een wit shirt met lange mouwen onder je ODO-shirt te doen.

We begonnen de wedstrijd lekker fel. We waren goed aan het verdedigen en DKC kon maar moeilijk aanvallen. Wij stonden eigenlijk veel te veel stil, waardoor wij ook niet goed konden aanvallen. Als we niet in beweging zijn, kunnen we niet naar elkaar gooien, hebben we op de training afgesproken toch? Dit ging na de korte rust van 1 minuut een stuk beter en gelukkig scoorde Cas dan ook een mooi doelpunt. Hierna gingen we een stuk beter spelen en we stonden in de rust met 3 – 0 voor.

Na de rust gingen we goed door met aanvallen. Iedereen kreeg leuke en goede kansen en er werd goed gekeken wie er vrij stond.

Uiteindelijk is het 7 – 0 geworden en hebben we hartstikke verdiend gewonnen. Met de strafworpen hebben we ook 4 – 3 gewonnen en hier zag ik zelfs dat er een aantal van jullie al de 'echte' strafworp nemen (die we afgelopen woensdag getraind hebben!), hartstikke goed!

Woensdag gaan we weer lekker trainen, dus we zien jullie dan!