EKVA A1 – ODO A1   7-3

Door Emma

Gister mochten wij als A1 om 10.00 aantreden in Almere, tegen de Eerste Korfbal Vereniging Almere.

We rolden vanuit ons bed de auto in, dus we gingen vlak na aankomst warmlopen om de stijfheid uit de spieren te krijgen.

Na het gebruikelijke praatje, een lange voorbereiding, het mysterie van het verdwenen wedstrijdformulier en de kennismaking met onze ietwat op leeftijd zijnde scheids, a.k.a. de 'opa van Denise',  zijn we door de natuur zelf ook nog even opgefrist met een flink buitje. Er stond ook veel wind, dus we moesten er goed op letten dat we aan de juiste kant gingen aanvallen en dat we onze tegenstanders naar de verkeerde kant dreven.

Dit ging opzich redelijk, maar er zat niet genoeg pit in aan de kant van ODO en dit viel ook behoorlijk op in de stand. In de rust stonden we namelijk al achter met six-zero.

Aangezien we niet voor de kat z'n viool naar Almere waren gereden hebben we de tweede helft wel een verbetering laten zien, maar dit was niet voldoende.

Denise werkte de 0 weg op het scorebord (welk scorebord?) en vervolgens schoot Emma er ook nog een schot in. Aan het eind van de wedstrijd scoorde Rick nog een strafworp. EKVA heeft in deze helft nog één doelpuntje gemaakt, wat een 1-3 winst voor ODO maakt in de tweede helft.