DES (D) 6 – ODO 8   6-8

Door Gerard

Afsluiting met overwinning!

Omdat Odo 8 niet op het veld speelt, was de wedstrijd tegen Des alweer laatste wedstrijd van het seizoen. Hierdoor waren wij natuurlijk extra gemotiveerd om 2 punten te halen en hiermee een 4e plek veilig te stellen. Wij waren zeer verheugd om als supporters een heel contingent ODO-dames uit de selectie te zien, maar de waarheid was dat zij voor het voorprogramma, DES – Korbatjo, kwamen. Gelukkig hield DES de zenuwen nog net in bedwang en kan ODO 1 nog een beslissingswedstrijd tegemoet zien. Onze andere trouwe supporters, Hans, Ruud, Theo en Hugo (geblesseerd) bleven gelukkig wel bij onze wedstrijd.

We begonnen goed en Peters eerste schot was gelijk raak. Daarna werd het echter al snel duidelijk dat door het grote leeftijdsverschil scoren niet makkelijk zou gaan worden. We pakten echter toch ook de 2-0, maar daarna ging het gelijk op en werd er min of meer omste beurt gescoord. In de 2e helft kwamen we dan eindelijk weer 2 doelpunten voor: 6-4 en dachten we dat we met nog zo'n 8 minuten te gaan een belangrijk gat hadden geslagen. Echter nog geen 2 minuten later stond het weer 6-6 en konden we opnieuw aan de bak. Inge kreeg de hele tijd al wat ruimte en kon van ver schieten – de ballen wilden er maar steeds niet in. Echter toen het moest gebeuren lukte het wel en scoorde Inge zowel de 7-6 en 8-6. Nu hoefden we gelukkig nog maar 1,5 minuut te verdedigen en hielden we het wel netjes dicht. Een zwaarbevochten, maar zeker verdiende overwinning.

Bij deze wil ik nog alle invallers, reserves, trainers, begeleiders, tassendragers etc hartelijk bedanken voor alle inzet. Eind oktober/begin november hopen we weer met z'n allen van de partij te zijn!