Buiten slapen voor stichting Elkerlyck

Door PR

Van donderdag 5 op vrijdag 6 april gaan we met de jeugd van Maasland (vanaf 14 jaar, uitzonderingen kunnen gemaakt worden!) buiten slapen.

Dit doen we natuurlijk niet alleen voor de lol, maar ook voor een goed doel.

We doen dit voor stichting Elkerlyck. Dit is een organisatie die een veilige leefomgeving en begeleiding biedt aan mensen die in een noodsituatie verkeren. Ze doen bijvoorbeeld noodopvang/crisisopvang voor vrouwen en kinderen die mishandeld worden thuis. Een ander voorbeeld is tijdelijke opvang voor dakloze gezinnen.

 

De overheid geeft helaas weinig geld uit aan stichtingen als deze en voor leuke dingen blijft dan ook geen geld over. Daarom hebben we samen met deze stichting een project bedacht: we gaan de ruimte waar de kinderen in spelen en verblijven wat opvrolijken.

 

Het is dus de bedoeling met deze actie geld op te halen en dit doen we door middel van sponsors.

Het klinkt misschien als een belachelijk idee om buiten te gaan slapen als je ook thuis een lekker warm bed hebt staan, maar aan de andere kant is het ook goed te ervaren hoe het is om dat niet te hebben en dan ook nog voor een goed doel!

 

We zouden het superleuk vinden als jullie ook mee doen! Geef je op met wat vrienden of vriendinnen, ga langs je familie voor wat sponsorgeld en samen maken we er een gezellige nacht van.

Voor vragen kun je mailen naar Emma van Wijk ( Emma van Wijk) en opgeven kan bij Yvonne de Voogt: ( e-mail).