Fortis B1 – ODO B1   8-8

Door Arjen

Hallo B1ers,

Deze week mochten we helemaal naar Oost-Souburg in Zeeland afreizen om een potje te kunnen korfballen tegen Fortis. Sven en sanne waren er helaas niet bij, omdat die dan hun eigen wedstrijd zouden missen, maar daarvoor was Henk geregeld. Die zei in het praatje dat we vooral gewoon lekker ons eigen spelletje moesten spelen en die ballen erin moesten knallen. Toen begon de wedstrijd. De vakken waren:

Aanval: Lennart, Arjen, Nikki en Loraine

Verdediging: Daan, Koen, Inge en Judith

We waren niet gelijk in vorm (door de lange reis die we achter de rug hadden) en kwamen gauw op een achterstand van 3-1, maar we wisten ons goed terug te knokken en gingen zelfs de rust in met een 4-3 voorsprong.

Na de rust kwam Wouter erin voor Daan, maar er kwam ook een grote uitbraak van Fortis, die er 4 achter elkaar in knalden en met 7-4 voor kwamen te staan, maar we bleven knokken en wisten terug te komen naar 7-7. In de eindfase van de wedstrijd werd er erg fel gestreden om de winst, maar er kwam geen winnaar en de wedstrijd eindigde in een 8-8 gelijkspel.

Na de wedstrijd konden we met het punt in de pocket en een tevreden gevoel terug naar Maasland keren, na een tussenstop bij de Mc Donalds van Goes.

Daan, Wouter, Inge en Daphne heel erg bedankt voor het invallen/reserve zitten en de mensen die vanuit Maasland zijn meegekomen ook ontzettend bedankt voor de support