Achilles (Hg) B2 – ODO B2   7-10

Door Britta

Heei Meiden,

Na dat we vorige week hadden verloren gingen we er weer tegen aan. We moesten uit tegen Achilles. Nadat iedereen aangekomen was hield Bram een praatje en zijn we gaan warmlopen. Toen we waren begonnen, kwamen we er al snel achter dat zij er veel ballen er tussen uit haalde. Dus we moesten gaan opletten dat we de ballen niet in de handen van de tegenstanders gooien, maar dat lukte niet altijd. Na een mooie aanval scoorde Linda een mooi afstandschot dus was de stand 0-1 voor ODO.

Achilles nam een doorloop en die zat dus was de stand 1-1. Daarna had Mirjam het te pakken en gooide ze er twee doorloopballen in, 1-3. Wij hadden heel veel kansen en we waren ook beter maar wij maakte onze kansen niet af en Achilles gooide er nog twee in.

Met 3-3 gingen we de rust in Bram hield een praatje en we moesten onze kansen afmaken! Met vol goede moet zijn we begonnen aan de tweede helft.

Na wat aanvallen gooide Lotte er een mooi schot in, 3-4. Daarna scoorde Achilles ook, 4-4. Nog niet alle kansen gingen er in maar Evianne wist er toch nog één te maken, 4-5. Ook Debby had heel veel kansen waarvan er ééntje in ging 4-6. Met 2 doelpuntjes voorsprong wist Achilles er toch nog één te maken door slordige foutjes van ons maar daarna kwam Niek met een mooie doorloopbal dus zo was de stand 6-8. Ook in de tweede helf hebben we veel kansen gehad en ze gingen er alsnog niet allemaal in, dat was echt zonde. Achilles scoorde nog een doorloopbal, 7-8. Daarna maakte Lotte een mooi schot met een wegtrek bal. Tess heeft ook nog gespeeld en zij gooide er een mooi schot in! Zo is de eindstand 7-10 voor ODO geworden. Super!! Niek en Tess bedankt voor het invallen! We gaan van de week weer lekker trainen voor de laatste wedstrijd in de zaal.

Tot maandag want dan gaan we weer gezellig langs de deuren voor de potgrondactie!