ODO F1 – De Meervogels F1   3-8

Door Iris

Hoi F1 en supporters!

Gister weer een wedstrijd gespeeld in onze eigen sporthal. Dit keer tegen Meervogels F1. Uit tegen Meervogels hadden we met 0-8 verloren, dus we wisten dat we heel goed ons best moesten doen!! Kevin was ziek dus die kon helaas niet mee spelen. De eerste tien minuutjes moesten jullie nog even inkomen en werden jullie er meteen weer aan herrinnerd dat het verdedigen lastig is. Vooral de doorloop verdedigen was moeilijk. Jullie moeten echt proberen om met je tegenstander mee te lopen, en niet te stoppen als je tegenstander voorbij de aangeef is. Ook was het overspelen lastig, jullie werden heel dichtbij verdedigd dus het vrijkomen was lastig. Door tempowisselingen te maken en de ballen over de tegenstander heen te gooien ging het de tweede helft al wat beter! Hierdoor konden we ook onze kansen pakken. Jullie lieten veel leuke kansen zien! Het lukte op een gegeven moment ook om zonder bal naar de korf te rennen, daar de bal te krijgen en te schieten. Dit konden wij goed doen omdat Meervogels zo dichtbij verdedigde! Dominique heeft twee mooie ballen gescoord, zelf een wijkbal dacht ik!! En Sam scoorde de tweede heft ook nog een mooi schot, van een hele grote afstand. Knap hoor! Helaas wist Meervogels er ook wel acht in te gooien, schoten van ver en doorloopballen wanneer wij niet goed meeliepen. Toen we in de tweede helft bijna tien minuten hadden gespeeld, werden jullie opeens heel onrustig! Alle ballen gingen over de lijn en we keken niet meer goed of we wel konden gooien! Hierdoor waren we vaak de bal kwijt! In de time out moesten jullie even diep adem halen, en in de laatste tien minuten laten zien dat jullie wel hartstikke goed konden korfballen. Want dit was niet nodig, al die foutjes! Jullie hebben heel goed je best gedaan en laten zien dat jullie het wel kunnen!! Ook in de verdediging ging het de tweede helft al veel beter, op een gegeven moment hadden jullie vier keer achter elkaar  een schot verdedigd! Hartstikke knap. We hebben het beter gedaan dan de uitwedstrijd!

Donderdag gaan we gewoon trainen, maar we spelen pas 3 maart de volgende wedstrijd. Dit is meteen de laatste alweer!