ODO B1 – Fortuna/MHIR B2   9-13

Door Arjen

Hallo B1'ers,

 

Deze week moesten we voor de tweede keer tegen Fortuna B2. De vorige wedstrijd hadden we net aan verloren, met 2 punten verschil, dus we wisten dat het een sterke ploeg was.

 

De vakken waarin we aan de wedstrijd konden beginnen waren:

Aanval:        Verdediging:

Koen            Bart

Arjen            Lennart

Lotte            Nikki

Claire           Loraine

 

We begonnen gelijk fel aan de wedstrijd, zoals Sven in het praatje ook had gezegd, en het ging vrij gelijk op, ookal stonden we wel vaak wel een puntje achter op Fortuna. Zo kwamen we in de rust wel op een achterstand van 3 punten, maar die wisten we hierna wel weer terug te brengen naar een 8-9 achterstand. Helaas konden we geen voorsprong pakken op Fortuna en toen Fortuna er nog een paar in knalde voor tijd gaven we het eigenlijk een beetje op. Ik weet niet precies wie de doelpunten hebben gemaakt want ik hebb het schriftje niet, maar ik weet wel dat het er niet genoeg waren om Fortuna te verslaan. De eindstand was 9-13 en door die uitslag zijn we gedegradeerd naar de 2e klasse.

 

Volgende keer moeten we tegen Fortis, daar gaan we gewoon een leuke pot van maken en die winst pakken om toch nog een leuk eind van het seizoen ervan te maken.

 

Groetjes, Arjen