Refleks F2 – ODO F3   2-7

Door Tamar

Hallo kanjers van de F3,

Na twee heerlijke weken vakantie, moesten we afgelopen zaterdag om half 9 vertrekken. Het was erg vroeg, maar iedereen was mooi op tijd, zodat we op tijd aankwamen in Rijswijk.

Na een kort praatje konden we nog even goed inschieten! Er gingen veel ballen in, dus dat beloofde veel goeds. Refleks kwam nog op een 1 – 0 voorsprong, omdat wij met het verdedigen nog niet helemaal wakker waren. We liepen niet goed met onze tegenstander mee, of waren aan het wandelen.
Aanvallend hadden we wel veel kansen. Er werd goed ingesneden voor elkaar en hierdoor kregen we allemaal veel kansen. Met rust stonden we dan ook al voor met 3 – 1.
In de tweede helft moesten we proberen om ook wat meer langere ballen te spelen. Dit lukte ook goed en hierdoor kregen we ook nog een paar goede kansen. Marit was goed op schot en scoorde er dan ook 6! Het laatste doelpunt werd gescoord door Cas van erg ver!

Jullie hebben met zijn allen erg goed gespeeld en erg hard jullie best gedaan!

Van de week gaan we weer lekker trainen op het aanvallen.