ODO 8 – DES (D) 6   8-4

Door Gerard

Groen lichtpuntje

Om 20.00 hadden wij de taak om de eer van de junioren en senioren te redden om toch een groene score op de site te mogen zetten. De voorbereiding was top – inschieten tijdens de rust van odo 1!! Afgelopen woensdag hadden we onder leiding van Bram hier specifiek op getraind. 1 keer inpassen of toch 2 keer etc. Uiteindelijk toch maar gekozen voor simpele vorm – (beetje) breed lopen, bal krijgen en schieten. Hierdoor raakten de reserves van Odo 1 natuurlijk volledig van slag, maar ook dat kwam weer goed. Na alle tips vanaf de tribune (hij moet door de gele maand – dat wisten we nog niet!!), uiteindelijk toch lekker ingeschoten.

Toen naar de wedstrijd, tegen Des weet je het nooit, want iedere keer hebben ze weer een volledig ander team. Het leek erop dat het nu een mix was van wat jong spul en iets oudere spelers – maar in ieder geval een ploeg die ons niet helemaal klem zou zetten. We begonnen lekker en stonden al snel 3-0 voor, maar daarna stokte de doelpuntenmachine toch wat en gingen we uiteindelijk met 4-2 de rust in. Zonder mandarijnen – Ria deelde natuurlijk wel haar eigen mandarijn met de rest v/h team – toch nog even de puntjes op de i zetten. Het was duidelijk dat de wedstrijd nog niet gespeeld was. Als het aanvallend niet al te makkelijk gaat, dan maar met z'n allen goed verdedigen. Zo gezegd, zo gedaan en de 2e helft was ongeveer een kopie van de eerste ook die sloten we dus winnend met 4-2 af. Uiteindelijk dus een mooie 8-4 overwinning. Met 8 uit 7 staan we nu op een mooie 3e plaats en gaan vanaf volgende week de returns beginnen, met als eerste wedstrijd tegen Hoekse 1. Hopelijk kunnen we de (onterechte) 10-11 nederlaag uit de eerste wedstrijd alsnog rechtzetten.

Martin en Linda hartelijk bedankt voor het invallen!