ODO F1 – Sporting Trigon F1   4-0

Door Laura

F1 GAAT KNALLEND HET JAAR UIT!!!

 

Hoi Kanjers,

zaterdag speelde we tegen sporting trigon. Een wedstrijd die we (aan de stand te zien) konden winnen. En dat deden jullie. In het begin van de wedstrijd was het overspelen nog een beetje een rommeltje. Iedereen liep op een kluitje, en iedereen rende naar de zelfde kant. Terwijl we hadden afgesproken dat we aan twee kanten aanspeelbaar zouden zijn. Later in de wedstrijd ging dit wel heel goed. We hadden in het begin van de wedstrijd heel veel kansen, maar ze wilde er maar niet in. Gelukkig veranderde dit later, want er werden er wel 4 gescoord! En waarvan Jordi eindelijk zijn eerste (2) doelpunt scoorde! Jullie maakte leuke acties. Waaronder ook dingen die we geoefend hadden op trainen. De bal uitgooien, weer naar de aangever gooien en gelijk achter de bal aan naar binnen rennen voor de doorloop! Ook onze complimenten voor het verdedigen. Iedereen zat goed bij zijn tegenstander zodat deze niet konden schieten. Zo heeft toine heel veel schoten van zijn meisje verdedigd! Super goed gedaan.

Iedereen heeft stuk voor stuk een super goede wedstrijd gespeeld. En we zijn ook heel blij dat we met 2 punten het jaar uit gaan! Volgend jaar gaan we gewoon verder met winnen!

 

De komende 2 weken is er geen trainen. We trainen pas weer in het nieuwe jaar. Wel is er woensdag 28 december de welvreugddag in de sporthal. Het zou leuk zijn als jullie daar ook allemaal heen komen!

 

Voor iedereen: Fijne feestdagen, en tot volgend jaar:)

 

Groetjes Iris en Laura