ODO B1 – Fortis B1   10-12

Door Lennart

ODO B1- FORTIS B1 10-12
Hey spelers van de B1,
Zaterdag moesten we tegen Fortis B1. Gelukkig niet zo vroeg als de vorige wedstrijd tegen Fortuna:). Voor ons moest de C1 spelen, waar we nog even konden van genieten. In de rust nog ff lekker geschoten en toen praatje. Sven en Sanne zeiden dat we net zo moesten verdedigen als tegen Trekvogels. Iedereen had veel zin om te spelen, dat is al een goed begin voor de wedstrijd. De vakken waren, aanval: Nikki, Judith, Sipke, Lennart. Verdediging: Lotte, Claire, Koen, Bart.
Toen de wedstrijd begonnen was, begonnen we heel fel. Judith gooide in de eerste minuut al 1 in. Tijdje later gooide ze er ook een mooie vrij bal in, 2-0. Daarna werd er een strafworp weggeven en werd het dus 2-1. De aanval deed erg z’n best om er nog 1 in te gooien, en dat werd omgezet in resultaat: doorloop van Koen. Maar de tegenstanders hadden een zuiver schot en het werd 3-2. Sipke gooide er ook nog een mooie in. De tegenstander had nog een strafworp meegekregen en de eindstand was 4-3 voor ons.
De peptalk van Sven en Sanne werkte weer goed, we kregen daardoor weer superveel energie!
De tweede helft begon en al gauw gooide de tegenstander er twee in. We bleven stand houden en bleven doorvechten tot het bittere eind. Het publiek kon de spanning niet meer aan. Er werd heel geconcentreerd verdedigd en veel kansen gecreëerd, maar het zat ons weer tegen. We hebben met 10-12 verloren. We hebben er alles aangedaan, maar het was niet genoeg.
Volgende week zijn we vrij, en twee weken daarna ook. Maar we gaan gewoon lekker trainen, beter worden en in de tweede helft van het zaalseizoen maken we ze af. Ik zie jullie wel weer op de training!
Groetjes Lennart, sorry dat er niet gezegd is wie er de tweede helft heeft gescoord, er stond niks meer op het blaadje(A)