Vitesse (Ba) C2 – ODO C1   3-10

Door niek

hoi iedereen,

zaterdag moesten wij om 12.00 uur vertrekken naar Barendrecht. onze tegenstander was Vitesse C2.

ze hadden een paar rare uitslagen. ik had zelf geen flauw idee wat ik van ze kon verwachten.

we waren op tijd aanwezig en konden nog even warmlopen en inschieten. de wedstrijd begon.

we onderschepten de eerste aanval en brachten de bal naar onze eigen aanval. we speelden rond en scoorde. daarna scoorde helaas vitesse.

1-1. wissel.

wij waren weer aan zet en scoorde opnieuw.  maar de tegenstander was nog niet verslagen want ze scoorde meteen tegen.

2-2. wissel.

we speelden goed rond en hadden redelijk veel kansen. we schoten veel en vingen goed af. uiteindelijk kregen we de kans om uit te lopen, het werd 2-5 (?).

rust.

we gingen de 2e helft in met goede moed, want we stonden tenslotten goed voor. maar de wedstrijd was nog niet gespeeld, we moesten ons hoofd erbij houden. ikzelf had het niet zo moeilijk de 1e helft, maar ik kreeg een andere tegenstander en daar had ik mijn handen vol aan.

vitesse kreeg 2 terechte strafworpen maar miste die allebij ruim. wij blij en liepen uit.

2-6. wissel.

we hadden toen moeite met aanvallen, het wilde niet lukken. we hielden de verdediging niet dicht genoeg. 3-6, gelukkig scoorde we algauw tegen daarna.

3-8. wissel.

we speelden de tegenstander er  goed uit. we hadden alles onder controle.

Thom werd gewisseld voor Arjen. we hielden alles dicht en scoorde er zelf nog 2.

fluitsignaal, einde wedstrijd. 3-10!