Dubbel Zes ”66 B1 – ODO B2   3-6

Door Inge

Hee Meiden !

Vorige week moesten we op het thuisfront tegen Dijkvogels B1. We maakte kans op een overwinning en de 2de helft gingen we met volle moed de wedstrijd in. Helaas hebben de overwinning niet kunnen waarmaken en werd de eindstand 4-7.
We hebben nog geen 1 keer de 2 punten dit zaal seizoen binnen kunnen halen. Deze zaterdag moesten we tegen Dubbel zes'66 B1. Elke wedstrijd is weer een nieuwe kans en deze kans zou voor ons zijn! Weer een keer voelen hoe het is om die 2 punten mee naar huis te nemen.

Rond 12 uur verzamelde we bij de Hofstede in het mooie Maasland. Dubbel zes heeft zijn locatie midden in een woonwijk van Den-Haag. Dus het rijden duurde wel eventjes.
Aangekomen bij onze rivaal, snel even omkleden en een praatje aanhorven onze coach (kleine) Bram;) die met alle liefde uit zijn stapels stoffige studie boeken wilde komen om onst te coachen! De wedstrijd begon en je zag al meteen dat de Maaslanders veel meer balbezit hadden dan onze oranje tegenstanders. Persoonlijk vond ik dat we veel beter samen speelde. Meer kansen hadden maar ze wilde er nog niet in. In het vervolg zouden we misschien wat geconcentreerder onze kansen moeten afmaken. Met 2-1 voor Dubbel zes gingen we de rust in.

In de 2de helft wilde onse kansen er wel in. Het balbezit was uiteraard weer meer voor ons. Drie keer achter elkaar scoorde we met verre afstand schoten. Met nog 1 doelpunt van onze tegenstander die ons toch nog probeerde in te halen werd het 3-4. Toch nog even spannend. Gelukkig wisten wij nog met een afstand schot en een mooie doorloop van Debby de eindstand te maken van 3-6.
Meiden we hebbene allemaal heerlijk gespeeld! Dit houden we erin! Volgende week mogen we in ons oude vertrouwde dorpje tegen ONDO B2 die 1 plaats hoger staat dan ons.