Trekvogels B1 – ODO B1   8-7

Door Arjen

Hallo B1ers,

Deze week hebben we tegen Trekvogels B1, de nummer 2 tot nu toe, gespeeld.

In het praatje zeiden Sven en Sanne dat we gelijk lekker fel moesten beginnen en dat dit een ploeg was waarvan we best zouden kunnen winnen. In de wedstrijd begonnen we dan ook lekker fel. We konden Trekvogels goed bijhouden en de stand werd 2-2. Toen ging het ergens mis, want opeens vlogen alle trekvogeldoelpunten ons om de oren. Ze knalden in een keer er 4 doelpunten in en brachten de stand op 6-2. Toen liep het bij ons ook niet meer en scoorden we niet meer tot aan de rust. In de rust had de peptalk zeker effect, want we gingen weer positief het veld op. Langzaam maar zeker kwamen we dichterbij. het werd 6-3 en 6-4 en we kregen weer hoop op de winst. De stand kwam op 6-5 en daarna kwamen we gelijk te staan met 6-6. We hadden de tegenstanders toen wel weer flink wakker geschud en ze begonnen weer  mee te korfballen. De stand kwam op 7-7 en, net als vorige week lukte het ons niet om het af te maken, wat de tegenstander wel deed. Eindstand: 8-7 voor Trekvogels. Volgende week moeten we tegen Fortuna, daar gaan we dan wel vast en zeker de volle punten pakken.