ONDO (G) F5 – ODO F3   0-2

Door Tamar

Hallo kanjers van de F3!

Wat zijn wij weer ontzettend trots op jullie! Nadat we vorige week heel erg goed gespeeld hadden en wonnen bij Dijkvogels, stond vandaag ONDO op het programma.
Het was wel erg vroeg, want we moesten al om 08.10 uur vertrekken! We kwamen mooi op tijd aan en konden zo nog even warm worden en goed inschieten. Voor de wedstrijd hadden we nog een praatje, waarin Amber en ik vertelden waar we op moesten letten: met verdedigen tussen de paal en je tegenstander, proberen de bal te onderscheppen door goed naar de bal en je tegenstander te kijken en in de aanval goed rondspelen en kijken wanneer je vrij staat, zodat je kan schieten.
In de eerste helft ging het verdedigend erg goed. ONDO kreeg bijna geen kansen en hadden moeite met aanvallen, omdat wij elke keer probeerden de bal te onderscheppen. Helaas lukte het aanvallen bij ons ook nog niet helemaal. We waren soms te onrustig, waardoor er ballen over de zijlijn werden gegooid en we soms van te ver schoten.
Met rust stond het dan ook 0 – 0.Na de rust gingen we beter aanvallen, waardoor er meer kansen ontstonden. Helaas wilden de ballen er niet in, waardoor het lang 0 – 0 bleef. Gelukkig bleven jullie wel ontzettend hard je best doen en bleven jullie goed verdedigen waardoor ONDO ook bijna geen kansen kreeg. Uiteindelijk scoorden Marlies en Marit toch, waardoor we gelukkig wel wonnen!
De afgelopen weken hebben we erg veel getraind op het verdedigen en we konden echt zien dat jullie goed vooruitgaan! De komende weken gaan we lekker trainen op het aanvallen!