ODO D3 – Dubbel Zes 66 D1   5-4

Door Joyce

Hoi toppers van D3!

Afgelopen zaterdag mochten we thuis spelen tegen Dubbel Zes 66 D1. Dit was de koploper in onze poule en ze hadden alleen nog maar gewonnen. Het beloofde dus een lastige wedstrijd te worden. We begonnen met z'n allen lekker fel aan de wedstrijd. In de aanval speelden we goed rond en kregen we veel kansen alleen wilde de bal er niet echt in, we wisten er 1 te scoren in de eerste helft. In de verdediging werd er goed verdedigd en zaten we goed in de ballijnen waardoor zij moeilijk konden over spelen naar elkaar. Toch kreeg de tegenstander een paar kansen waardoor ze er 3 konden scoren. We gingen de rust in met een achterstand van 1-3. Na een motiverend praatje waren we er klaar voor om de 2e helft te spelen en de punten in maasland te houden. We gingen met z'n allen voor de overwinning! We bleven goed en snel rondspelen en konden nog steeds veel schieten. We wisten weer gelijk te komen op 4-4. Het werd dus een spannend eind waarbij de verdediging het heel goed dicht wist te houden en de aanval er toch nog 1 kon scoren. 5-4! We hebben met z'n allen super gespeeld! En we hebben het plekje van de koploper ingepikt en wij staan nu 1e. Dinsdag gaan we er op de training weer tegenaan om op de 1e plaats te blijven.