Dijkvogels F3 – ODO F3   0-4

Door Joke van der Meijs

Hallo F3-ers en fans!

Wat een leuke wedstrijd en wat speelden jullie goed! Al in een van de eerste minuten was het raak, Marlies maakte een prachtig doelpunt, dat was een mooi begin. Ook Cas kreeg in de eerste helft de bal in de korf: 0 – 2 voor ODO! Het verdedigen ging ook heel goed, de Dijkvogels kregen nauwelijks kansen van jullie. Tussenstand tijdens de rust, 0-2. Gelukkig bleven jullie ook na de rust goed spelen. Het vrij lopen gaat steeds beter en jullie blijven lekker in beweging. Ook het overgooien gaat steeds vlotter. In de tweede helft maakte Gijs nog twee doelpunten! 0-4 Gewonnen! Super, dit hadden jullie echt verdiend. Daarna nog even de strafworpen… en ook dat ging super. Floor kreeg de bal 2 keer in de korf, Charlotte maakte ook een punt en Gijs ook weer een…. Weer 0-4 voor ODO F3! Super!
Dinsdag weer lekker trainen en dan op naar de volgende wedstrijd kanjers!